Tankönyvosztás

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

A Kello a napokban megadta a tankönyvszállítás időpontját. Ennek ismeretében a tankönyvosztási időpontok a mellékletben látottak szerint alakulnak.

Kérjük, hogy az osztályonkénti tankönyvosztási időpontokat a gyorsabb ügyintézés miatt szíveskedjenek betartani a lehetőségekhez mérten. Ha nem megoldható, akkor lehet jönni más osztály időpontjában is.

 Amit hozni kell:
- a befizetett csekket (ha nem szeretné az eredetit nálunk hagyni, akkor egy másolatot is a csekkről)
- támogatottak esetén a támogatottság igazolását szolgáló ÉRVÉNYES iratot. (A családi pótlékról szóló bankkivonatból, vagy rózsaszín csekkből a nyárira van szükség)
- a 9.a, 9.b, 9.c, 9.d. 9.e, 10.a, 10.b, 10.c osztályokban kezdő diákok a programozás jegyzet árát, amennyiben szeretnék a jegyzetet nyomtatott formában is megkapni a digitális változat mellett, mely ingyenesen letölthető lesz. Ennek ára 1550 Ft.
- azon támogatottak, akik a támogatás mellé a fennmaradó rész kifizetését vállalták, hozzanak pénzt a fennmaradó könyvek kifizetésére.
- táskát, amiben haza tudják vinni a könyveket. :)
- aki pótvizsgázik, az a pótvizsgák után jöjjön, valamikor a tankönyvosztási időpontokban egyeztetni a továbbiakat.

Mindenki jöjjön el a tankönyvosztási időpontokra, az is aki nem kapott díjbekérőt, változott a támogatottsági státusza, vagy bármilyen más problémája akadt. Kérjük, hogy mindenki jelenjen meg a tankönyvosztási időpontok valamelyikén, mivel a pótrendelés lehetősége szeptember 5-én lezárul számunkra, így szükséges, hogy minél hamarabb ismerjük a változásokat.

Stéberné Urbán Anna és Ácsné Bokor Kinga

 

* * * * * * * * * * * * * *

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Április 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Dokumentumok

Galéria

Képek