T-Systems - Symposium

 Egy öt éves múltra visszatekintő esemény már bátran nevezhető hagyományosnak, a T-Systems Magyarország egész napos szakmai konferenciája közel 2000 vendég részvételével az elmúlt években az infokommunikációs szektor legreprezentatívabb eseményévé vált.

Idén hatodik alkalommal rendezik meg a hazai ICT iparág legnagyobb egész napos rendezvényét, a T-Systems Symposiumot.

 

 

A rendezvény témájának középpontjában ezúttal a digitális jövő áll. Az előadások betekintést engednek a jövőnk minden szegmensét meghatározó okos megoldásokba.

A Symposium délelőtti plenáris programjában meghívott előadóink körüljárják, hogy milyen lesz a digitális jövő, milyen társadalmi, kulturális, üzleti és gazdasági hatásokat hoz magával, és mit jelent technológiai szempontból. Kiemelendő Derek Woodgate jövőkutató előadása, aki a digitalizáció emberi oldalát ismerteti meg velünk. Újdonság az idei Symposium programjának kerekasztal beszélgetése, mely a mesterséges intelligencia gazdasági és társadalmi hatásait vitatja meg humán, műszaki, biztonsági és gazdasági aspektusból.

A Deutsche Telekom, a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország vezetői elmondják, hogy a cégcsoport egyes vállalatai miként járulhatnak hozzá a digitális jövő építéséhez.

Srini Gopalan, a Deutsche Telekom év elején hivatalba lépett európai vezetője bemutatja, milyen szerepet játszhat a gazdaság és a társadalom digitalizálásában a kontinens legnagyobb infokommunikációs vállalatcsoportja és megoldásai. Chris Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója beszél arról, hogy a jövőbeni okos megoldások milyen új elvárásokat támasztanak a távközlési megoldásokkal és szolgáltatókkal szemben. Kaszás Zoltán vezérigazgatótól megtudhatjuk, miként alkalmazkodik a T-Systems Magyarország ezekhez a kihívásokhoz annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudja segíteni a digitális jövő vállalkozásait.

A délutáni szekció előadások az egyes iparági vertikumok köré szerveződnek, részletesen tárgyalják azok aktuális kérdéseit. Külön foglalkozunk majd az információbiztonság és az innováció témájával is. Az egyes vertikumokhoz kapcsolódó legfrissebb fejlesztéseket a Jövőtér kiállítási térben, működés közben is megtekinthetik látogatóink, találkozhatnak a Kitchen Budapest által felkarolt legújabb ötletekkel is. A hagyományoknak megfelelően, az idei Symposiumon sem csak bemutatni, hanem alkalmazni is fogjuk az okos megoldásokat. Az esemény helyszínén a T-Systems Magyarország ismét elérhetővé teszi a rendezvényt végigkísérő mobilalkalmazását. A rendezvény előadásai magyar, illetve angol nyelvűek, a megértést kétirányú szinkrontolmácsolás segíti.

 

 

 

 

 

* * * * * * * * * * * * * *

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Március 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Dokumentumok

Galéria

Képek