NEUMANN JÁNOS SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA

1% támogatás | Szülői értekezlet | Sportsiker | INNOversitas verseny | Versenyeredmények

1% támogatás

Tisztelt Szülők!

Kérjük támogassák iskolánk alapítványát adójuk 1%-ának felajánlásával!
Az adótörvény lehetőséget biztosít arra, hogy minden magyar állampolgár adója egy százalékát közcélra fordítsa. Kérjük Önöket, hogy iskolánk alapítványa számára ajánlják ezt fel.
Az iskolai alapítvány adószáma: 18159037-1-42.
Ezzel gyermekük intézményét, a diákok tanulmányi és szociális segítését, iskolai rendezvények szervezését támogatják.

Köszönettel:
Iskolavezetőség

Szülői értekezlet

A leendő kilencedikesek számára szervezett, 2014. május 27-i szülői értekezleten elhangzott fontosabb információk itt olvashatók.

Sportsiker

A februári fiú csapat sikere után neumannos leány versenyző is dobogóra lépett. Gankaku Kupa, Országos Ifjúsági Karate Verseny eredménye:

Kadett leány küzdelem: 1. hely Magnucz Dalma 9. nyek osztály

Gratulálunk!

INNOversitas verseny

2011 óta immár negyedik alkalommal rendezték meg idén az INNOversitas versenyt. Az eseményt a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszéke és a BME Management Szakkollégium rendezte meg a CoLabs, az Entrepreneurship Foundation Hungary és az EIT ICT Labs Magyar Nemzeti Társult Csomópont támogatásával.

Összesen 17 csapat indult, és ebből 6 jutott tovább a döntőbe, ahol a zsűritagok előtt (Gerendai Károly (Sziget), Tóth Krisztián (Carnation Group), Hild Imre (iCatapult), Gábor Miklós (ICT Labs)) prezentálni kellett az ötletet. A 6 csapat közül került ki egy győztes és egy különdíjazott.

Idén Kecskés Dániel és Tóth Bence közös munkája lett a nyertes, egyedülálló a verseny történetében, hogy középiskolás csapat indul és nyer!

Gratulálunk!

Versenyeredmények

Kedves Szülők, Kollégák, Diákok!

Iskolánk két tanulója, Deffent Dániel (10. A) és Kerekes Kristóf (12. A) a 2014. évi Fővárosi Középiskolai Informatika Alkalmazói Versenyen saját kategóriájukban az előkelő 4. illetve 2. helyezést érte el.

Gratulálunk nekik és felkészítő tanáruknak, Oláh Katalin tanárnőnek!

vissza a tetejére