Diákmunka
 

A Mind-Diák Szövetkezet, a DIÁKKÖR Neumann Iskolaszövetkezet és Iskolánk

együttműködése alapján az alábbi lehetőséget kínáljuk.

 

A Mind-Diák Szövetkezet évi 8000 diáknak biztosít országszerte tanulmányaihoz és szabadidejéhez igazodó munkalehetőséget számos iparágban és munkakörben. A cégek olyan diákokat, pályakezdőket választanak előszeretettel, akik már tudják mit jelent a határidős munka, az együttműködés munkatársakkal és partnerekkel, kitűzött célok elérése akár egyéni problémamegoldás útján. Ezeket a tapasztalatokat már diákéveid alatt megszerezheted, ha munkát vállalsz, közben pedig élvezheted a önálló pénzkeresetnek köszönhető függetlenség örömét. A szervezésünkben vállalt diákmunkát betanítják Neked. Nem kell izgulnod, hogy nincs még meg a szakmai tapasztalatod, csak az elméleti tudásod.
md promo-munkavallalok2
 Az alábbi felsorolás a diákszövetkezeti munkáról nyújt rövid áttekintést ha még nem ismered a lehetőségeket. Ha többet szeretnél megtudni, a jelentkezés menetéről, a bérekről és szükséges dokumentumokról az első lépéseket << innen megismerheted. A munkavállalás minden lépésében támogatunk. Csatlakozz hozzánk!
 
·         Folyamatos diákmunka – egész évben végezhető, jellemzően bizonyos munkanapokon vagy egész héten. Vannak részmunkaidőben is ellátható feladatok (4-6-8 órában). Általános elvárás, hogy az elvállalt feladatot min. 3-6 hónapig folyamatosan el kell tudni látni. Lehet, hogy például csak kedden és csütörtökön, vagy csak délutánonként, de rendszeresen számítanak Rád.
·         Nyári diákmunka – jellemzően vendéglátóipar, turizmus, mezőgazdaság, kereskedelem területén növekszik meg az alkalmi diákmunkára való igény.  Június közepétől augusztus közepéig óriási a túljelentkezés rá, ezért érdemes mielőbb jelezni, hogy mikor és mennyi ideig szeretnél munkát vállalni.
·         Gyakornoki programok – ezek már szakmai munkák, olyan szakirányú folyamatban lévő tanulmányokat feltételez, amilyen területen a feladatot el kell látni, pl: informatika, logisztika, pénzügy, marketing, gyártás, humánerőforrás, public relation stb.
·         Alkalmi diákmunkák – ezek olyan feladatok, amik csak néhány napig vagy hétig merülnek fel és általában semmilyen szaktudást nem igényelnek. Egyszerű betanított tevékenységek, mint lapterjesztés, csomagolás, adatrögzítés, leltár, irattár stb.
 
Legfontosabb előnyök a diákok számára: 
·         Már a diákévek alatt tanulmányaidhoz igazodva szakmai tapasztalatokhoz jutsz
·         Pénzkereseti lehetőséget nyújt az egyéni céljaid megvalósításához
·         Nem kell munkát keresned, csak kiválasztanod a szabadidhöz illeszkedőt
·     A NAV által köztartozásmentes cégként nyilvántartott Mind-Diák Szövetkezet szakmai és pénzügyi biztonsága.
·         Szerződésben garantáljuk béred kifizetését
 
 
Végzősök, figyelem!
Ha éppen most végeztél, akkor is tudunk előnyt nyújtani Neked a munkaerő-piacon Pályakezdő Programunknak köszönhetően.
Az Gyorsítósáv Pályakezdő Program időszakában munkaadódnak jelentősen egyszerűbb a foglalkoztatás, mint "rendes" munkaviszonyban, ezáltal könnyebben és gyorsabban juthatsz munkalehetőséghez, ráadásul magasabb bérrel.
 gyorsitosav word md
Miért jó ez Neked?
·         A kedvező munkáltatói adózás miatt gyorsabb az elhelyezkedési lehetőség. 
·         Alacsonyabb levonások: A diákbért csak a 16%-os szja terheli. 
·         Első szakmai tapasztalatok könnyebb megszerzése
·     Az ország 16 városában működtetünk irodát , ahol segítjük a pályakezdők elhelyezkedését.
 
Kényelmeseknek
Ha nincs időd, kedved rendszeresen böngészni a naponta változó álláskínálatot, állíts be állásposta értesítőt hol, milyen területen vállalnál munkát!  Rendszeresen elküldjük Neked e-mailben az éppen megnyíló munkalehetőségeket.
 
 
 
 
 
 

* * * * * * * * * * * * * *

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Március 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Dokumentumok

Galéria

Képek